top of page

Ophalen / recycleren van oud papier en karton

Heeft u oud papier en karton en wenst u dit te laten ophalen en recycleren? Vertrouw dan op de diensten van Tanghe & Zonen! Wij zijn gespecialiseerd in het ophalen van oud papier. Vervolgens staan wij in voor de verwerking en recyclage van oud papier en karton. Ons bedrijf is gevestigd in Lendelede, maar ook in omliggende regio’s kunt u een beroep doen op onze diensten.

 

Al drie generaties lang is ons familiebedrijf een gevestigde waarde binnen het afvalbeheer. Tanghe & Zonen bestaat al sinds 1961, en nu staat de kleinzoon aan het roer van dit bedrijf. Bij ons staan een klantenservice op maat en een eerlijke prijs centraal. Daarom bent u bij ons zeker van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 
 

Het recycleren van oud papier heeft veel voordelen.

Oud papier en karton kan voor diverse toepassingen gebruikt worden en is even kwalitatief als nieuw papier. Doordat minder nieuw papier geproduceerd moet worden, zijn er minder grondstoffen nodig. Dit komt het milieu ten goede en zorgt voor een efficiënt beheer en behoud van natuurlijke grondstoffen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Twijfel dan niet en contacteer Tanghe & Zonen voor meer informatie over de ophaling van oud papier en karton en over de verwerking en recyclage. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

 
Meer informatie

Tanghe & Zonen

Magazijn

Industrielaan 3A

8501 Heule (Kortrijk)

Maatschappelijke zetel

Kortrijksestraat 37

8860 Lendelede

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page